Drikkeflaske til børn

Drikkeflaske til børn

Den store jagt efter en drypfri drikkedunk til børn er nu måske slut. Vi har fundet drikkeflasken som lever op til de hårde krav fra forældre og børn.

Målet er at få en tør og drypfri flaske, så barnet kan have drikkelse med i skole og på tur uden at tasken bliver våd. Samtidig vil vi gerne give vores børn det bedste – uden at gå på kompromis med deres sundhed og miljøet.

Krav til drikkeflasken (fra forældrene):

  • 100% drypfri
  • Lås til tasken
  • Børnestørrelse
  • Tåle maskinopvask
  • Fri for kemi og BPA
  • Pris under 100 kr.

Børnenes krav:

  • Sej og smart i flotte farver (genkendelig)
  • Nem at åbne

Flasken: Nalgene On The Fly Kids

For børn i skole eller børnehave er Nalgenes drikkedunke rigtig gode. Flaskerne lever op til både forældrenes og børnenes krav.

Låget kan betjenes med en hånd og slutte tæt, selv i bunden af skoletasken. Flasken er udformet ergonomisk for børn. Indsnævringen på flasken giver ekstra greb for små hænder. Med plads til 350 ml er der vand nok til en god dag på tur eller i skole. Evt. suppleret med en smule skolemælk til frokost.

Trykknappen, der åbner flasken, er på børneudgaven lavet ekstra børnevenlig, så den er lidt nemmere at åbne end voksenudgaven. Det sker uden at gøre den mindre tæt, metal-clippen låser nemlig flasken helt i tasken.

Holdbar drikkedunk uden kemi

Der er ingen smag eller lugt fra flasken, så barnet får frisk vand uden kedelig bismag. Materialet er yderst holdbart og kan sagtens tåle uheldige fald på hårde klinkegulve og asfalt.

Desuden er der ingen kemi og drikkeflasken er af BPA-fri tritanplast

Se farverne og modellerne hos Friluftsland

Hvad med mor og far?

Til forældrene, eller de store børn fra 10 år og op, er der selvfølgelig også flotte flasker fra Nalgene. Når hele familien skal på tur kan I med fordel pakke et sæt fyldte flasker til både store og små.

Drikkeflaskerne fra Nalgene fungerer rigtig godt på vandreturen, i skoven og ved bålet. For voksne er der plads til hele 710 ml væske. Formen og størrelsen passer i flaskeholderen på din cykel og i maskinerne nede i træningscenteret.

Se flaskerne i voksenstørrelse

Tip: Køb en ekstra – eller to

Når I køber drikkedunkene hjem, så køb en ekstra til hver. Der bliver hurtigt rift om de populære flasker i familien – og det er altså smart at have en ekstra, når flasken fra dagen før er endt i en propfyldt opvaskemaskine.

Til forældrene kan I også risikere at der ender et eksemplar på jobbet eller i bilen. Det er super sundt med vand – og vi drikker ofte alt for lidt vand, men alt for meget kaffe. Så køb ikke for få vandflasker.

Et ekstra tip er, at flaskerne og lågene passer sammen – så lågene og farvene kan byttes rundt og sættes sammen, så I får helt unikke og genkendelige drikkeflasker. Det er genialt oppe i skolens køleskab, hvor mange børn allerede har samme flasker fra Nalgene. Sæt fx et grønt låg på en blå flaske, og du (og dit barn) vil altid kunne finde den.