Crosstrainer til hjemmetræningen

Hjemmetræning med en crosstrainer

Jeg vil så gerne være i god form, men det kan være lidt af en udfordring i et liv med børn.

Der sker nemlig rigtig mange ting i hverdagen i forvejen – og der er derfor kun tid og overskud til at komme ud af hjemmet og dyrke motion en enkelt aften i ugen. I hvert fald når begge voksne gerne vil ud af huset.

Min mand går til bordtennis om mandagen. Min træningsdag er derimod om tirsdagen, hvor jeg går på et træningshold i den lokale gymnastikforening. Det er vanvittigt sjovt og jeg ville ønske, det var muligt at komme noget mere afsted.

Sådan er tingene dog ikke lige nu. Og det er OK. Det kan nemlig også sagtens lade sig gøre at træne derhjemme og uden komplicerede træningsprogrammer.

Vi har nemlig investeret i en crosstrainer.

Crosstrainer og Netflix = en perfekt combo

Vi havde længe talt om at købe en træningsmaskine, vi kunne have stående i vores gæsteværelse. På den måde kunne vi begge to få trænet bare en lille smule på daglig basis, men stadig være hjemme hos børnene.

Snakken gik både på et løbebånd, en motionscykel og en crosstrainer. Valget faldt på det sidste.

Primært fordi jeg i forvejen cykler dagligt til og fra dagplejen med den yngste – og derudover også gerne løber en tur nogle gange i ugen.

Det skulle derfor være noget andet en dét, så jeg også fik trænet overkroppen samtidig med underkroppen. Her var crosstraineren oplagt.

Samtidig investerede vi også i et ekstra smart-tv og satte det op på væggen. Derfor kan vi nu både se et afsnit af vores respektive yndlingsserier på Netflix, imens vi får den motion, der er tiltrængt for os begge.

Særligt fordi vi hver især bruger mange timer dagligt ved et kontorbord. Jeg ser Venner og et afsnit passer netop med den tid, jeg orker at træne. Helt perfekt.

Sådan fandt vi den rigtige crosstrainer

Jeg er ikke særlig nørdet, når det kommer til træningsmaskiner og man bliver sjældent klogere af at besøge forhandlernes hjemmesider.

De vil nemlig primært gerne sælge deres varer og i den situation savner jeg altid lidt objektivitet. For rigtig mange maskiner er helt sikkert virkelig fine – men det er altid godt at være en lille smule skeptisk.

Derfor bruger jeg gerne uvildige guides, når jeg skal købe noget dyrt og ikke har mulighed for at sætte mig ret meget ind i tingene.

I forhold til en crosstrainer ønskede vi for eksempel bare en model, der var nem at bruge, ikke kostede en formue og kunne holde til noget.

Her var sitet Kondition.dk en kæmpe hjælp. Der var en rigtig god guide omkring valg af crosstrainer – og træning generelt. Noget jeg altid nyder at bliver klogere på.

Tjek siden ud. Den er virkelig fin!