BuddyPhones høretelefoner til børn

Buddyphones høretelefoner

Mine børn er ret digitale, ligesom de fleste andre. Især de to ældste bruger gerne tid foran deres Playstation eller iPad – og fordi de gerne vil høre, hvad der bliver sagt i den specifikke YouTube-video med RobinSamse, er det nødvendigt med høretelefoner.

Det er det i øvrigt også, fordi vi forældre hurtigt bliver trætte af 3 forskellige lydspor i stuen, hvis alle 3 børn er i gang med at streame samtidig.

Vi har haft flere forskellige hovedtelefoner gennem tiden. Ofte et sæt billige par fra Tiger eller Ebay – og de holder hverken længe eller giver en ordentlig lyd. Derfor skulle de næste være af høj kvalitet – og valget faldt på et par BuddyPhones høretelefoner fra MOBILCOVERS.DK

De er trådløse og har derfor ingen kabler, der snører sig sammen. Derudover har de volumebegrænsing, så barnets ører ikke tager skade. Det sker gennem 4 tilstande: Baby, børn, rejse og studie.

Vores test af BuddyPhones Wave

Sophie elsker lyserød og enhjørninger og hendes valg faldt derfor på dette sæt BuddyPhones.

Det er nok det mest tøsede sæt høretelefoner, jeg nogensinde har set – men hun er lykkelig! Og så matcher de hendes cover herfra.

Buddyphones Wave

Allerede når man får æsken i hånden kan man se, der er tale om god kvalitet.

Pakken er flot og fuldført – og selvom det ikke har noget som helst at gøre med kvaliteten af produktet indeni, er jeg alligevel vild med dén slags.

Inde i selve pakken er der 4 dele:

  • Høretelefonerne
  • Et USB-opladningskabel (som man bare sætter i eksempelvis sin Samsung eller iPad-oplader, når høretelefonerne mangler strøm)
  • Et lydkabel (der kan forbinde høretelefonerne med iPad’en eller smartphonen, hvis de er løbet tør for strøm og derfor ikke fungerer trådløst).
  • En matchende opbevaringspose

Indhold i Buddyphones Wave pakken

BuddyPhones er nemme at bruge

Jeg er ikke den helt store tekniknørd og jeg er derfor fan af netop disse høretelefoner. De er nemlig nemme at komme i gang med at bruge.

Lige da vi pakkede høretelefonerne ud af kassen, manglede de naturligvis strøm. Vi forbandt derfor høretelefonerne med iPad’en via lydkablet i stedet, så de kunne komme i brug – og så var vi i gang. Det er i øvrigt nemt at indstille størrelsen på høretelefonerne og de passer fint til både Jeppe på 2, Sophie på 9 og Rasmus på 11.

Lydstyrken indstilles ved hjælp af nogle skjulte knapper på den ene øre-bøf. De er nemme at finde og betjene for Sophie og praktisk nok svære at finde for den yngste. Helt perfekt, for så skruer han ikke højere op, end hans små ører kan tåle. (Du kan se knapperne på billedet længere oppe i artiklen).

Da aftenen kom (og iPad’en skulle pakkes væk alligevel) sluttede jeg Sophies BuddyPhones til opladeren, så de var klar til næste dag. Der gik et par timer og så var de fuldt opladet.

Dagen efter testede vi så Bluetooth-funktionen på de nye hovedtelefoner og den var lige så nem at benytte.

Høretelefonerne parrede hurtigt med iPad’en og lydkvaliteten var niveauer over, hvad vi har været vant til med de billige høretelefoner. De lukker også en del overflødig støj ude, så man kan høre mange flere nuancer i eksempelvis musik end man er vant til.