Jeg elsker at shoppe børnetøj online og er i løbet af min barsel kommet på fornavn med både personalet i pakkeshoppen og vores pakkepost.

For det ér bare lækkert at handle ind på nettet. Jeg kan gøre det, når børnene sover, manden ser fodbold i tv og endda mens jeg ammer.  Desuden bor vi i en lille by med langt til nærmeste børnetøjsbutik – og dem der ligger i nærheden har heller ikke alle mærker, vi elsker herhjemme. Ofte er der også virkelig gode tilbud og outlets online og derfor er tøjet også ofte billigere at handle her.

Jeg synes dog hurtigt, især når jeg køber børnetøj online på udsalg, at besparelsen bliver spist op af fragtomkostningerne. Hvis jeg køber en style til vejledende udsalgspris, betyder det ikke så meget. Jeg sparer jo turen i butikken og brændstof til bilen og ikke mindst tiden.

Men handler jeg ind på tilbud og med rabatkoder, kan jeg som sagt nogle gange synes, det hele egentlig kunne være lidt lige meget. Især hvis jeg kun køber et enkelt stykke tøj eller to.

Derfor elsker jeg shops der har børnetøj med gratis fragt lige så højt som disciplinen onlineshopping!

Børnetøj med gratis fragt uden beløbsgrænse

Mange shops kører med en beløbsgrænse og det er både forståeligt og nemt nok at finde ud af. Og vi har vel alle puttet lidt ekstra i kurven for at spare fragten. Men her får du en række shops med fuldstændig gratis fragt!

Kids-world.dk

Min ubestridte yndlingsshop. Der er altid gratis fragt og gode tilbud. Leveringen er hurtig og ofte sender de din pakke i en størrelse, som kan komme gennem brevsprækken. Herhjemme er yndlingsmærkerne MarMar, JOHA, Petit by Sofie Schnoor, Mini Rodini, Hust & Claire og Molo – og de har det hele og 158 andre. Du finder også interiør som sengetøj, legetøj, opbevaring og service.

Besøg Kids-world.dk her

Babygear.dk

Børnetøj med gratis fragt finder du også altid hos Babygear.dk.  Her finder du mærker som JOHA, Danefæ, Småfolk, Katvig, Melton og mange flere.

Den fri fragt får du med GLS til en valgfri pakkeshop – en leveringsform jeg elsker. Man får en SMS, når pakken kan hentes og ofte ligger pakkeshoppen alligevel i det supermarked, jeg skal ned og handle i efter job. Smart.

Besøg Babygear.dk her

Faktorfobi

Hos Faktorfobi.dk finder du soltøj og badetøj fra flere forskellige mærker, bl.a. Popupshop, Danefæ. Hummel, Småfolk og Soft Gallery.

Der sender pakker hver dag kl. 17, så hvis du bestiller inden, er pakken måske allerede fremme hos dig i morgen.

Besøg Faktorfobi.dk her