Børnetøj med gratis fragt

Jeg elsker at shoppe børnetøj online og er i løbet af min barsel kommet på fornavn med både personalet i pakkeshoppen og vores pakkepost.

For det ér bare lækkert at handle ind på nettet. Jeg kan gøre det, når børnene sover, manden ser fodbold i tv og endda mens jeg ammer.  Desuden bor vi i en lille by med langt til nærmeste børnetøjsbutik – og dem der ligger i nærheden har heller ikke alle mærker, vi elsker herhjemme. Ofte er der også virkelig gode tilbud og outlets online og derfor er tøjet også ofte billigere at handle her.

Jeg synes dog hurtigt, især når jeg køber børnetøj online på udsalg, at besparelsen bliver spist op af fragtomkostningerne. Hvis jeg køber en style til vejledende udsalgspris, betyder det ikke så meget. Jeg sparer jo turen i butikken og brændstof til bilen og ikke mindst tiden.

Men handler jeg ind på tilbud og med rabatkoder, kan jeg som sagt nogle gange synes, det hele egentlig kunne være lidt lige meget. Især hvis jeg kun køber et enkelt stykke tøj eller to.

Derfor elsker jeg shops der har børnetøj med gratis fragt lige så højt som disciplinen onlineshopping!

Børnetøj med gratis fragt uden beløbsgrænse

Mange shops kører med en beløbsgrænse og det er både forståeligt og nemt nok at finde ud af. Og vi har vel alle puttet lidt ekstra i kurven for at spare fragten. Men her får du en række shops med fuldstændig gratis fragt!

Kids-world.dk

Min ubestridte yndlingsshop. Der er altid gratis fragt og gode tilbud.

Herhjemme er yndlingsmærkerne MarMar, JOHA, Petit by Sofie Schnoor, Mini Rodini, Hust & Claire og Molo – og de har det hele og 158 andre.

Du finder også interiør som sengetøj, legetøj, opbevaring og service.

 

 

 

Groennefaar.dk

Hos Groennefaar.dk er der gratis fragt med GLS og du finder et væld af spændende mærker indenfor børnetøj og interiør. Webshoppen donerer desuden en del af omsætningen fra din ordre til gode formål – og så er målet en bæredygtig webhandel.

 

Smartkidz.dk

Børnetøj med gratis fragt finder du også altid hos Smartkidz.dk. Her finder du mærker som blandt andre En Fant, Name It, Marmar og Mini Rodini.

Den fri fragt får du, hvis du er medlem af kundeklubben. Det er i ganske gratis.

 

 

Smallfashion.dk

Hos Smallfashion.dk kan du købe børnetøj med gratis fragt til pakkeshop.

Webshoppen bugner med lækkert babytøj og tøj til de lidt større børn – fra mærker som Molo, Tommy Hilfiger og MarMar samt en masse andre.

 

 

Poppyrose.dk

Fri fragt hos Poppyrose

Du kan også finde børnetøj med fri fragt hos PoppyRose som designer stilfuldt og afdæmpet babyudstyr og børnetøj i en smuk, klassisk stil.

Du får fri fragt i hele EU.

 

 

Faktorfobi

Hos Faktorfobi.dk finder du soltøj og badetøj fra flere forskellige mærker, bl.a. Popupshop, Danefæ. Hummel, Småfolk og Soft Gallery.

Der sender pakker hver dag kl. 17, så hvis du bestiller inden, er pakken måske allerede fremme hos dig i morgen.