Børneforklæde

Børneforklæde

Forklæder til børnEt børneforklæde er næsten et musthave, hvis du har de små med i køkkenet. Så risikerer du ikke at tøjet bliver beskidt – og samtidig ser både piger og drenge noget så søde ud med deres små forklæder, korte arme og lidt kluntede forsøg med piskeris og grydeske. Ganske enkelt bedårende!

Jeg har dog selv haft lidt svært ved at finde et gammeldags forklæde af den slags uden ærmer, som man binder på ryggen. De fleste forklæder til børn er nemlig efterhånden tiltænkt at kunne bruges i flere situationer på en gang: Spisning, maling og madlavning. Derfor har de ærmer.

Det er sådan set også praktisk nok, når den lille skal lære at spise selv eller der skal males små kunstværker. Men når der skal laves mad, synes jeg altså at ærmerne sidder i vejen. Derudover går de heller ikke så langt ned på låret som et gammeldags forklæde til børn.

Derfor får du i denne artikel mine bud på et flot børneforklæde til din guldklump – uanset om du er mor til en dreng eller en pige.

Et stort udvalg af børneforklæder med fri fragt kan du finde her:

 

 

Børneforklæde til dreng

Indrømmet – det var ikke verdens nemmeste opgave at finde et børneforklæde til en dreng. Mange modeller ude i de fysiske butikker er nemlig fyldt med blomster og sommerfugle i rødlige og lyserøde nuancer. Det udelukker naturligvis ikke, at en dreng kan bruge det. Men jeg synes personligt, det er meget federe med nogle nuancer og motiver som matcher min søde, lille søn i stedet.

Min veninde havde samme problem og det er faktisk også lidt af denne erfaring hele artiklen er udsprunget!

Her får du dog nogle flotte muligheder. Du kommer til varen ved at klikke på billedet.

Børneforklæde fra Smallstuff

Børneforklæde til dreng fra SmallstuffBørneforklæde til dreng med traktor

Børneforklæde fra Ferm Living

Børneforklæde til dreng fra Ferm Living

Børneforklæde fra Ferm LivingBørneforklæde i mint med prikker

Børneforklæde fra Liewood

Gråt børneforklæde fra Liewood

 

Børneforklæde fra Cam Cam

Børneforklæde fra Cam Cam

 

Børneforklæde fra Bloomingville

Forklæde til dreng fra Bloomingville

Forklæder til piger

Pigerne er som regel lidt heldigere stillede end drengene, da de uden problemer kan bære både navy og gråt. Nogle prints kan måske godt være lidt “drengede” for nogle mødre, men de ensfarvede børneforklæder går man aldrig galt i byen af.

Derudover kan du også finde lyserøde eksemplarer som herunder.

Pigeforklæde fra Smallstuff

 

Børneforklæde til pige med dyr

Pigeforklæde fra Liewood

Børneforklæde fra Liewood i lyserød

Pigeforklæde fra Cam Cam

Børneforklæde fra Cam Cam til piger

 Pigeforklæde fra Ferm Living

Børneforklæde i rosa med kaniner

 

Pigeforklæde fra Bloomingville

Pigeforklæde fra Bloomingville

Billige børneforklæder til både drenge og piger

Disse børneforklæder koster kun fra 40 kroner – og så kan barnet selv dekorere dem med tekstiltuscher. Du kan også selv gøre det, hvis du er kreativ. Jeg har både set hjemmelavede forklæder med Royal Copenhagens muselmalede mønster og sjove dyr. Så det er kun fantasien der sætter grænser.

Du kan finde en pakke billige tekstiltuscher her – samme sted som du finder forklæderne.

Billigt børneforklæde i sort

Børneforklæde i råhvid

Hvidt børneforklæde

Tag børnene med i køkkenet

Børn elsker at bruge tid sammen med deres forældre og fordi man alligevel skal lave mad dagligt, er madlavningen en oplagt situation at dele med børnene.

Vil du gøre det ekstra nemt, kan du med fordel tjekke de forskellige måltidskasser ud. Her får I leveret præcis det i skal bruge, hvilket gør det nemt og overskueligt for børnene at deltage i madlavningen. Du kan finde et overblik over de forskellige løsninger på laekker-aftensmad.dk. Her kan du også sammenligne priser og læse mere om de enkelte koncepter.