Benskinner til børn

Hvis du også har en spirende fodboldstjerne i hjemmet, ved du også, at en af de vigtigste ting ved sæsonopstart er udstyret. Ikke mindst for den lille Ronaldo-spire, der skal starte til fodbold.

For det er som om, man bliver meget dygtigere til fodbold blot ved at tage sine benskinner, fodboldstøvler og fodboldsæt på og som forældre kan man nærmest fornemme, børnene vokser en halv meter allerede efter omklædning.

Benskinner til børn er ikke dyre

De fleste med børn har vel oplevet, at barnet er startet til en fritids- eller sportsaktivitet og så efter nogle uger ikke længere synes, det er så sjovt endda. Det er i hvert fald noget, jeg har mærket på egen krop flere gange og så kan det være ærgerligt, at have brugt en masse penge på udstyr, der alligevel ikke bliver benyttet.

Benskinner til børn er dog ret billige. Faktisk fås de til omkring 100 kroner mange steder

Hvorfor er benskinner vigtige?

Som mor (der som jeg intet ved om fodbold) kunne man måske godt få den tanke, at alt det udstyr ikke burde være nødvendigt. Og slet ikke til helt små U5’ere og U6’ere. Men: Det ér det!

Skinnebensbeskyttere beskytter nemlig både skinnebenene, hvis man får et hårdt spark herover (og det kan ikke undgås, især hos de mindre fodboldspillere, som stadig træner deres grovmotorik) og anklerne. Mange benskinner til børn har nemlig forstærkning ved anklen, som bevirker, at man ikke så nemt vrikker om.

Billige benskinner til børn

benskinner-til-boern-select-blaaBenskinner til børn fra danske Select (som i øvrigt leverer bolde til det danske landshold og sikkert derfor har wauw-faktor hos alle landets fodboldrollinger).

Børnestørrelserne kaldes XXS (børn op til 116 cm), XS (børn fra 116-134 cm), S (børn fra 134-152 cm). Er du i tvivl om, hvilken størrelse, du skal vælge, fordi dit barn måske ligger lige på kanten af to størrelser, så vælg den største model, da du ellers risikerer, de bliver for stramme ved anklen.

Find dem til kun 100 kroner her

 

benskinner-til-boern-selectDu kan også få en sej retromodel i hvid fra samme mærke, hvis der skal endnu mere stil over den lille fodboldspiller.

Størrelsessystemet er det samme som nævnt ovenfor.

Du finder dem her

benskinner-til-boern-adidasHvis du designmæssigt er mere til Adidas og deres uforlignelige kvalitet, er der også flere modeller at finde fra den tyske sportsgigant.

Her med lækre, bløde dupper på indersiden som giver maksimal komfort.

Størrelserne inddelt en smule anderledes og starter med XS som er til børn på 120-140 cm. S passer børn fra 140-160 cm.

Du finder dem her