Bedste svømmeudstyr til børn

Svømmeudstyr til børn er ikke altid lige ud af landevejen. Børnene selv har ofte ”strenge” krav til farver, pasform og udseende. Skal badebukserne/badedragten være lyserød, grøn eller blå, hvor stramme skalsvømmebrillerne sidde omkring øjnene og har de brug for en UV-dragt til stranden?

Spørgsmålene er mange når det kommer til det rigtige og bedste svømmeudstyr til børn.

Herunder har jeg samlet det bedste og mest populære udstyr til svømning til børn, uanset om det skal bruges på stranden eller i svømmehallen.

Svømmebriller til børn

TYR-svoemmebrilleDer findes efterhånden så mange forskellige svømmebriller til børn, at det føles som en stor jungle at finde rundt i. Alle de forskellige svømmemærker, farver, størrelser og priser. Men skal du bare have en solid og rigtig behagelig svømmebrille til dit barn, så er der altså ingen der slår TYR Swimple svømmebrille

Denne sorte og forholdsvis neutrale svømmebrille kan både bruges af piger og drenge, og med gummi omkring øjnene sidder den bare naturligt og behageligt omkring hovedet. Den er tilmed rigtig nem at justere stropperne i, også for barnet selv, så den altid sidder bedst muligt på det enkelte barns hoved.

Badebukser til drenge

funky-trunks-badebukserØnsker din lille dreng sig et par farverige og flotte badebukser med lidt gang i, så er det et par Funky Trunks han skal have fat i! Ikke nok med at de findes i alverdens farver og mønstre, så er de også lavet i et særdeles holdbart materiale.

Et rigtigt populært par badebukser til drenge fra Funky Trunks er disse Funky Trunks Summer Snaps. I en lækker orange farve er det et hit hos rigtig mange børn!

Badedragter til piger

speedo-badedragt-pige-sortNår det kommer til badedragter til piger, så er der ingen der slår Speedo og deres Monogram Muscleback badedragt til piger.

Ikke nok med at den er neutral, som specielt mange yngre piger foretrækker, så sidder den bare også virkelig behageligt både foroven og forneden, hvilket bare gør svømningen meget sjovere.

Næseklemmer og ørepropper til børn

saet-naeseklemme-oerepropperRigtig mange børn døjer med vand i næsen og øret, når de udfolder sig i vand, men det skal selvfølgelig ikke være en hæmsko på nogen måde.

En rigtig god måde at løse det på,på en billig måde, er ved at købe dette Aqua Sphere sæt med både næseklemme og ørepropper til svømning

Disse sætter en stopper for vandgennemstrømningen, så man kan fortsætte i vandet.

Badehætte til børn

funkita-badehaette-koalaBadehætter er et hit hos børn! Ganske enkelt! Og jo flere farver jo bedre. Derfor er en badehætte som Funkita Fuzzi Vuzzi rigtig populær blandt piger, mens det hos drengene er en helt normalt Speedo badehætte som hitter.

Uanset hvad skal badehætterne bare sidde tæt omkring hovedet, og holde øjet indenbords.

Armvinger til børn

speedo-armvingerEt par armvinger til børn kommer man bare ikke udenom. Mange børn kan slet ikke svømme, hvorfor armvinger er et must for rigtig mange. Et par billige og rigtig solide armvinger er f.eks. Speedos orange armvinger til børn. De er rigtig behagelige at have på for barnet, og tilmed nemme at have med på stranden og i svømmehallen.

Jeg håber du kunne bruge disse 6 hurtige tip til valg af svømmeudstyr til dit barn. Så lover jeg, at du ikke går galt i byen næste gang du skal købe svømmeudstyr til dit barn.