Basistøj til børn

Basistøj til børn

Børnemoden skifter og det helt hippe lige nu er basistøj til børn og baby. Især mønstrede leggings eller tullebukser kombineret med en ensfarvet bluse eller langærmet body.

Der findes mange mærker, der laver basistøj til børn og i denne artikel bliver du både præsenteret for mine favoritter og får tips til, hvor du finder billigt basistøj til børn.

Basistøj fra MarMar

Basistøj til børn fra MarMarMin ubetingede favorit inden for basistøj til børn er MarMar. De laver de lækreste body’er og bluser i en blanding af bomuld og såkaldt modal. Det sørger for at pasformen holder og passer både de lange, slanke børn og de mere robuste. Stoffet holder sig også pænt længe – især hvis du vasker på vrangen ved 30 grader.

Der kommer nye farver i kollektionen 2 gange årligt, men man kan altid finde basistøj i farverne mørkeblå, sort, grå, råhvid og lyserød. Dertil kommer så kollektionsfarverne, som også altid indeholder en ekstra blå eller rosa nuance.

Når der kommer ny kollektion, bliver de “gamle” nuancer ofte sat ned – og du kan også være heldig at finde rabatkoder, der lader dig købe basistøj fra MarMar billigere. Du kan holde dig opdateret på rabatkoder på vores facebookside 

Serien indeholder langærmede og kortærmede bodyer, langærmede og kortærmede t-shirts, leggings, undertøj, heldragter og huer.

 

Basistøj til baby fra Freds World

Basistøj til børn fra Freds WorldMed Freds World får du basistøj til børn og baby i den lidt billigere ende af skalaen. Tøjet er fremstillet af økologisk bomuld og fås i mange forskellige farver – og ligesom med de fleste andre brands inden for basistøj, er der faste farver i sortimentet.

Jeg er især fortaler for de skønne babybukser med rib på både maven og ved fødderne. Det forlængere faktisk levetiden på bukserne og lader dig springe hveranden størrelse over. Fantastisk!

Freds World’s basistøj består af kortærmede og langærmede bodyer, kortærmede og langærmede bluser, kjoler og bomuldsbukser.

 

Billigt basistøj til børn og baby

Basistøj til babyHvis du gerne vil spare en masse penge på det mest basale babytøj, er Pippi et godt valg. Kvaliteten er bedre end flere supermarkedsbrands og holder derfor pasformen bedre – og prisen er til at være med på. Ofte er der gode mængderabatter.

Hos Kids-world.dk er der f.eks. 4 bodyer for 169,95 – find dem her

Hvis du er på udkig efter basistøj til børn er Minymo oplagt – her kan du eksempelvis få to bluser for 149, kroner. Du finder basistøj fra Minymo her

Tit har Føtex og Bilka også tilbud på især kortærmede body’er. Her er det dog en god idé at måle størrelserne op mod hinanden, da det er min erfaring, at de ikke altid adskiller sig så meget fra hinanden. Eksempelvis kan en str. 80 og 86 forekomme meget ens, så pas på med at stole på størrelsesangivelsen alene.

Køb også gerne en størrelse større, end dit barn bruger, da de billigere mærker ofte kryber mere, end de lidt dyrere – især hvis du tørretumbler dit tøj.