Anderledes børnetøj

Anderledes børnetøj

Nogle gange er det rart med noget anderledes børnetøj, i stedet for de sædvanlige populære mærker som MarMar, Hummel, Småfolk, Molo og Petit by Sofie Schnoor. Det er naturligvis super lækre mærker med et skønt design og det er samtidig også rart at kunne give sine børn tøj på i nogle af de kendte brands og de flotte prints.

Men:

Det bliver også nogle gange ret ensformigt og hvis man gerne vil skille sig lidt ud – eller bare generelt ikke gider have det samme som alle de andre – er det ikke altid så nemt. Derfor har jeg lavet denne artikel om anderledes børnetøj, hvor nogle af de mere ukendte mærker bliver introduceret og hvor du kan finde ny inspiration til både baby og børn.

Sidst i artiklen får du også et overblik over de dygtige hjemmesyersker, der laver unikt børnetøj på bestilling via Facebook.

Anderledes børnetøj i flot design

Der findes flere brands derude, som laver anderledes børnetøj efter kollektionsmodellen. Det betyder, at du kan købe de forskellige styles i en række webshops.

Bows’N’Arrows

Anderledes børnetøj fra Bows 'N' ArrowsDansk hjemmesyet børnetøj i flotte prints, som er vokset sig stort nok til at blive forhandlet i forskellige webshops.

Find det her

Carlijnq

Anderledes børnetøj fra CarlijnqEt hollandsk mærke, som er monokromt, stilfuldt og samtidig har sjove prints.

Find Carlijnq her

Sproet & Sprout

Anderledes børnetøj fra Sproet & SproutLækkert enkelt tøj i en smule minimalistisk stil, men alligevel med skønne mønstre på nogle af de flotte styles.

Find tøjet her

Lucky No. 7

Anderledes børnetøj fra Lucky No. 7Fantastisk lækkert anderledes børnetøj med mange flotte styles og i en virkelig god kvalitet. Måske kender du allerede mærket, som måske er på vej til at blive mere mainstream. Men du kan stadig være firstmover!

Find det her

UVEA

Anderledes børnetøj fra UveaUnikt og anderledes børnetøj syet af Camilla, der selv er mor til 3.

Du kan både handle direkte på webshoppen og købe færdigsyede varer eller bestille på Facebook

Uvea.dk

Uvea på Facebook

Anderledes og unikt børnetøj på Facebook

Jeg kan ikke sy, men det er der heldigvis mange andre mødre, der kan – og mange af dem har gjort det til en levevej eller et bijob på Facebook.

Her får du en liste over de syersker, der laver anderledes børnetøj og babytilbehør på bestilling.

Bows’N’Arrows 

Uvea

Louiefax

Tilde & Brdr. Homemade

MeeFiin