Alternativ til Nespresso kapsler

Alternativ til Nespresso kapsler

At være mor er et temmelig dårlig lønnet job – rent finansielt i hvert fald. Derfor er det også rart at kunne spare penge på hverdagens mest nødvendige ting – som f.eks. kaffe. (Og chokolade…)

Har du en Nespresso kapselmaskine, er der penge at spare ved at finde et alternativ, fordi de originale kapsler er temmelig dyre. Især hvis du har et kaffebehov så stort som mange andre trætte mødres.

Dit alternativ behøver dog ikke være kedelig instant kaffe eller (GYS!) ingen kaffe.

Du kan nemlig snildt finde et alternativ til de ægte Nespresso kapsler online- som kan bruges i den samme maskine, men kun koster det halve.

Billigt alternativ til Nespresso kapsler af høj kvalitet

Gimoka laver alternative kapsler til NespressoHos Kaffekapslen.dk finder du et stort udvalg af alternative kaffekapsler til blandt andre kapselmaskinerne fra Nespresso.

Kapslerne kommer fra forskellige producenter, men fælles for dem alle sammen er, at de kan benyttes i en Nespresso maskine og er såkaldt kompatible.

Du finder både kendte mærker som Gevalia, Peter Larsen kaffe, BKI, Lavazza og Segafredo men også alternative kaffekapsler fra Cafe Réne og Gimoka.

Sidstnævnte giver dig nogle af de laveste priser pr. kapsel, du overhovedet kan finde. Faktisk helt ned til 1,25 pr. kop – sammenlignet med de omkring 3-4 kroner, som én original kaffekapsel kan løbe op i.

Drikker du som jeg og min mand 2 kopper kaffe hver dagligt, er der en besparelse i vente på 200-300 kroner om måneden. Det er da alligevel også en slags penge.

Vælger du at købe nogle af de kendte mærker, er der dog stadig penge at spare – udsalgspriserne ligger nemlig under de generelle og vejledende priser, som du finder andre steder. Online som i de fysiske butikker.

 

 

Andet end bare kaffe i de billige kapsler til Nespresso

Får du af og til besøg af nogen, som ikke bryder sig om kaffe, kan du også finde kapsler med te. Der er desuden fyldbare kapsler på hylderne, så du selv kan hælde netop din yndlingskaffe ned i kaffekapslerne.

Derudover tæller sortimentet også kapsler med mælk samt smarte afkalkningskapsler, så rengøringen af din Nespresso maskine bliver så nem som mulig.

Du finder altså med andre ord meget mere end bare et alternativ til Nespresso kapsler Og ved du hvad? De har også chokolade. Og kage!