5 ting børn vil elske til haven

Foråret nærmer sig, og det betyder, at vi i takt med, at vejret bliver bedre, rykker ud i haverne. For børns vedkommende er der ikke noget bedre end at være udenfor og brænde krudt af. Og med det rette udendørslegetøj, kan de bruge timer i haven, mens mor og far går og ordner bede.

Den første ting man som forælder bør overveje at anskaffe sig til haven er et fodboldmål. Det vil især for drengenes vedkommende være et kæmpe hit, men piger kan selvfølgelig have lige så stor glæde af det. Når vennerne er på besøg, kan de lige tage en fodboldkamp eller barnet kan træne sine skud, mens de drømmer om at blive den nye Messi. En omgang bold kan også være en hyggelig aktivitet at samles om som familie.

Trampolin og gynger

Et andet hit til haven er en trampolin. Afhængig af, hvor store ens børn er, kan man få trampolinerne i både små og store størrelser. Børn elsker at hoppe på trampolin og lave tricks, så de vil elske jer for at anskaffe en. Hvis i også er lidt modige som forældre, så er det også skægt at hoppe sammen med sine børn. Derudover er det god motion, så forbered jer på at få sved på panden. Men husk dog altid at have sikkerhedsnet på, så i undgår dumme skader og ulykker.

En gynge er også en sikker vinde. Hvem kan ikke huske at have gynget frem og tilbage, mens man hvinede af fryd som barn. Hvis du vil have dit barn til at have de samme nostalgiske minder om de sjove gyngeture, så er det bare om at få købt en. Man kan selv vælge, om man f.eks. vil anskaffe sig et gyngestativ eller en mere rustik trægynge, der kan hænges op i træet. Man kan også få en babygynge, hvis den helt lille også skal have sig en gyngetur. Mange børn elsker også fugleredegyngen. Her kan de nemlig sidde flere på, og det lægger jo altid op til fis og ballade.

Sandkasse og badebassin

Hvis man har mindre børn, så er en sandkasse oplagt. Fantasien kan få frit spil her, og derfor kan børn bruge timevis på at sidde og grave, bygge sandslotte eller lave finurlige sandkager. Når man har anskaffet sig sandkassen, skal der selvfølgelig også købes noget sandlegetøj. Skovle, spande, river, sandforme osv., som inspirer til diverse lege. På den måde bliver timerne i sandkassen endnu sjovere. Og vær ikke forundret, hvis du ikke kan få din tumling væk derfra igen.

En sidste ting børn vil elske at have i haven er et badebassin. Når vejret bliver varmt og solen skinner, så er der ikke noget bedre end at kunne køle af i badebassinet. Man kan få alt fra små babybassiner til kæmpestore pools, hvor hele familien kan være i på en gang. Hvis det skal være rigtig sjovt, så kan man også købe en vandrutsjebane, så børnene kan rutsje ned i bassinet. Uanset hvor gamle børnene er, så er vand-plaskeri simpelthen noget af det bedste om sommeren, og en have er næsten ikke fuldendt uden et badebassin.