Sjovt bestik

Med sjovt bestik, bliver det endnu sjovere at spise aftensmad. Særligt i læringsfasen, hvor det lille barn begynder at træne de bevægelser der skal til for at maden ender i munden og ikke på bordet.

Der findes masser af bestik til børn på markedet og særligt varianterne i rustfrit stål med indgraveret navn er populære dåbsgaver. Gaflerne til disse sæt er dog en anelse skarpe til de små, som stadig stikker forkert engang imellem.

Her er plastik bestik til børn et mere sikkert valg. Så kan I altid skifte til den anden type senere.

Sjovt bestik formet som køretøjer

Sjovt bestik til børnDet ultimative inden for sjovt bestik til børn må være dette sæt med køretøjer. Det er et hit hos enhver traktorfan, og dem er der mange af blandt de små. Det sjove plastik bestik består af en ske, en gaffel og en såkaldt opskubber i stedet for en kniv.

 

Sjovt bestik i form af haveredskaber

Sjovt bestik med haveredskaberDu kan også finde sjovt bestik i en fin pink farve med søde blomster. Ja, faktisk er sættet ligesom det, du kender fra haven: Med en rive, et skuffejern og en skovl.

Det er super fint og sødt!

Plastik bestik til børn

Når du vælger plastik bestik til børn får du højere sikkerhed, fordi hverken kniv eller gaffel er skarpe. Det er en god sikkerhed, særligt hvis man som jeg er en lettere nervøs mor – det kan nemlig være temmelig nervepirrende at se sin lille baby sidde og fægte med en spids gaffel i umiddelbar nærhed af de smukke små øjne.

Noget plastik bestik til børn bliver dog også decideret uanvendeligt, hvis gaflerne bliver for bløde. Så kan de nemlig alligevel ikke stikke ned i maden og så kan det jo være lige meget.

Det handler derfor om at finde en middelvej.

Generelt har de helt små børn kun brug for en gaffel og en ske. Først efter 2-års alderen kan nogle børn finde ud at af bruge en kniv – og ofte går der endnu længere tid.

Her er nedenfor viste produkter optimale.

 

Plastik bestik fra Rice

Plastik bestil fra Krea

Plastik bestik til børn fra Rice

Plastik bestik fra Sebra

 

Pas på sjovt bestik fra Wish og Ebay

Du kan også finde sjovt bestik på Wish og Ebay – men pas på. Mange af varerne er produceret uden for EU og opfylder derfor ikke de samme skrappe krav til indholdsstoffer i plastik. Det betyder, at du risikerer, der er hormonforstyrrende eller allergifremkaldende stoffer i det plastik, som bestikket er fremstillet af.

Det er altid et problem, når man køber produkter til børn – men særligt i forhold til ting, der skal i kontakt med fødevarer, bør man være ekstra varsom. I forhold til bestik til børn, så skal der ovenikøbet direkte i munden.

Betal derfor hellere lidt ekstra, så du passer godt på dit barn. Plastik bestik til børn er i forvejen ret billigt flere steder online. Det betyder, at du kan finde sjovt bestik – og sikkert bestik – fra kun 9 kroner pr. del.