Design dit eget cover

Design dit eget cover

Design dit coverLige om lidt er det oktober og selvom der er nogle måneder til jul, er tankerne omkring årets julegaver måske så småt ved at trænge sig på. Vores lokale Imerco har i hvert fald allerede fundet julevarerne frem (!) – og mine børn har talt om julegaveønsker siden sommerferien.

Så: Jeg er allerede så småt i gang med at tænke lidt over, hvad der skal ligge under juletræet i år.

Som altid er det min mand og hans søde forældre, der volder de største problemer. Måske fordi de betyder så meget for både børnene og jeg – og samtidig heller aldrig ønsker sig noget.

Jeg er dog faldet over en meget personlig – og særdeles anvendelig – julegave til dem alle 3.

Lad mig præsentere funktionen Lav dit eget cover hos Gocustomized.dk!

Design dit eget cover

Lav dit eget coverPersonlige julegaver er også kærlige julegaver – og kan være meget mere end de hjemmelavede askebægre i ler eller skæve bordskånere, du måske selv kom hjem med fra SFO’en eller Folkeskolen.

I dag er der faktisk næsten ingen grænser for, hvor mange typer personlige gaver der findes.

En af de mere smarte af slagsen er et personligt designet cover til enten en smartphone, iPhone, tablet eller iPad. Det kan stort set alle bruge – også selvom de måtte have et eksemplar i forvejen.

Der er masser af muligheder for at designe et personligt cover. Du kan for eksempel både uploade et billede, der skal trykkes på coveret eller vælge at skrive et citat eller et statement på coveret i stedet. Du bestemmer faktisk helt selv og kan derfor designe et helt unikt cover til dem du holder af – eller dig selv.

Måske har din mand et yndlingsbillede af jeres barn? Så kan du vælge det. Er han mere til et strømlinet udtryk, kan du vælge et citat der passer perfekt til ham – eller en strofe fra hans yndlingssang. Måske i kombination med et grafisk mønster i hans favoritfarver.

Har du et dejligt billede af bedsteforældrene i selskab med børnebørnene? Så egner det sig perfekt til bedsternes cover, så de kan blive mindet om deres helt specielle bånd til børnebørnene, hver gang de finder iPad’en frem.

Sådan gør du

Design dit eget cover til tablet eller telefonDesign dit eget cover her

Hos Gocustomized.dk er det nemlig simpelt og hurtigt at lave et personligt cover. Også selvom man ikke er en haj til teknik.

  • Vælg hvilket mærke og model telefonen eller tablet’en er: iPhone, iPad, Samsung, Huawei, HTC, LG eller Sony.
  • Find den type cover, du leder efter: Et hårdt, et blødt, et cover med omslag eller et tegnebogscover.
  • Klik på det cover du gerne vil designe – og så er du i gang!

I designmodulet kan du selv uploade billeder eller vælge mellem en række allerede tilgængelige mønstre og farver.

Du kan også tilføje tekst, filtre til dine fotos eller emojis, hvis du har lyst til dét. Undervejs i processen kan du hele tiden følge med i, hvordan dit cover kommer til at se ud.

Når du er færdig sender du blot din bestilling afsted – og bestiller du inden kl. 16 bliver varen afsendt samme dag. Det er ret hurtig service og et personligt cover er derfor også en fremragende gaveidé, hvis du er lidt sent ude. (Ikke at det nogensinde er sket for mig – naturligvis…)

Mangler du inspiration til at designe dit eget cover, kan jeg anbefale at følge @gocustomized på Instagram. Der er masser af lækre sager at gå på opdagelse i.